Vas zanima poklicno delo v Slovenski vojski?

Slovenska vojska tudi v letošnjem letu uresničuje kadrovski načrt z novimi oziroma nadomestnimi zaposlitvami in na ta način nadomešča tiste poklicne pripadnike in pripadnice, ki so se upokojili ali jim je pogodba o zaposlitvi potekla. Izkoristite priložnost in izziv ter se nam pridružite na resničnem preizkusu svojih sposobnosti!

Pridi v dobre vrste!

Za vse mlade in drzne, ki si želite dinamičnega poklica in ustrezate splošnim pogojem, je to priložnost, da se nam pridružite in za svoje delo dobite zanesljivo mesečno plačilo. Če boste izpolnjevali vse zahtevane pogoje, boste z Ministrstvom za obrambo podpisali pogodbo o zaposlitvi in nato napoteni na temeljno vojaško-strokovno usposabljanje. Pridružili se boste kolektivu pripadnikov in pripadnic, ki ponosno služijo domovini doma in na mirovnih operacijah in misijah v tujini. 

Ste iz pravega testa?

Se odločate za poklic vojaka, pa niste čisto prepričani, ali je to pravi poklic za vas? Da bo odločitev lažja, smo pripravili preprost vprašalnik, ki vam bo ponudil vpogled v lastnosti, ki jih morajo imeti vojaki Slovenske vojske. Mislite, da ste iz pravega testa?

Preverjanje gibalnih sposobnosti

Dobra telesna pripravljenost in redna telesna vadba sta zelo pomembni v življenju in delu pripadnikov Slovenske vojske, zato  je potrebno še pred dokončno odločitvijo o zaposlitvi v SV oziroma pred podpisom pogodbe o zaposlitvi opraviti preverjanje gibalnih sposobnosti.

Zdravniški pregled

V okviru selekcijskih postopkov za zaposlitev v Slovenski vojski morajo kandidati za poklicnega vojaka opraviti tudi predhodni preventivni zdravniški pregled.

Pridružite se nam!

Če bi se radi pridružili Slovenski vojski izpolnite e-prijavo, ki jo bomo v najkrajšem možnem času posredovali pristojni upravi za obrambo, ta pa vas bo povabila na razgovor v zvezi z vašo prijavo.

Prijavi se in postani vojak Slovenske vojske

The remote server returned an error: (400) Bad Request.