Super poln nahrbtnik SV

PP

Super poln nahrbtnik Slovenske vojske

Na Facebooku Postani vojak lahko vsi, ki vas zanimajo vojaška oblačila in oprema, ali pa radi preživljate svoj prosti čas v naravi, spet sodelujete v priljubljeni nagradni igri 'Poln nahrbtnik Slovenske vojske', v kateri je glavna nagrada poln nahrbtnik neformacijske vojaške opreme in promocijskih artiklov Postani vojak.

32 različnih kosov obleke, opreme in promocijskih artiklov

Tokrat smo nahrbtnik napolnili kar z 32 različnimi artikli. V nahrbtniku je kar nekaj opreme za taborjenje (spalna vreča, šotorsko krilo, menažka, čutara, jedilni pribor, baterijska svetilka), veliko število različnih oblačil (dve promocijski majici, vojaške hlače, srajca, vetrovka, pulover, puli, podhlače, športna majica in hlačke, delovna srajca in hlače, kape...) in seveda cel kup promocijskih izdelkov Postani vojak (multifunkcijsko orodje, obesek za ključe, zvezek, pisalo, ovratni trak, kapa, promocijska vrečka, knjiga Slovenska vojska v službi domovine...).

Žrebanje 10. novembra 2017

Sodelujete lahko preko Facebook profila Postani vojak tako, da delite, všečkate ali komentirate objavo 'Super poln nahrbtnik Slovenske vojske'. Žrebanje bo v petek 10. novembra 2017. Želimo vam veliko sreče pri žrebu.

Nagradne igre na našem Facebooku so stalna praksa, zato ne obupajte, če ne boste izžrebani prvič, poizkusite znova, saj ne stane nič, dobite pa lahko lepo nagrado.

 

Sodelujete lahko na tej povezavi! 

Novice

Vrhunski športniki na usposabljanju

Prostovoljno služenje 2019

Slovesno prisegli domovini

Postani vojak na Facebooku

UO Maribor, je s pripadiki SV v Vojašnici generala Maistra v Mariboru izvedla seznanitev vojaških obveznikov z dolžnostmi in pravicami ter možnostjo sodelovanja s Slovensko vojsko...

Več na Facebooku >

Dejan Zavec, najboljši slovenski boksar vseh časov, Aljažev trener: "Aljaž je fizično in psihično na zelo visokem nivoju, zato tudi v mednarodnem prostoru dosega zavidljive rezultate...

Več na Facebooku >