Veliki športni dogodki

Športni dogodki in podobne prireditve so vsekakor dobra priložnost za obveščanje zainteresirane javnosti o zaposlovanju v SV, zato se Slovenska vojska pojavlja na različnih prireditvah po Sloveniji, kjer so obiskovalcem na voljo vse informacije o zaposlovanju »iz prve roke«!

Slovenska vojska v planici

Slovenska vojska s svojo prisotnostjo močno zaznamuje smučarski praznik v Planici, saj organizatorjem pomaga pri organizaciji prireditve, velik obisk mladih pa je tudi idealna priložnost za promocijo življenja in dela vojaka.

Slovenska vojska zagotavlja zveze za potrebe Organizacijskega odbora, Vojaška zdravstvena enota Slovenske vojske v sodelovanju z UKC Ljubljana ter Gorsko reševalno službo zagotavlja opremo za zdravstveno oskrbo tekmovalcev kot tudi obiskovalcev v času tekmovanja, 151 helikopterska eskadrilja pa je z dežurno helikoptersko posadko v pripravljenosti za nujne prevoze poškodovancev v bolnišnico.

Uprava za obrambo Kranj v Planici mladim predstavila možnosti za zaposlitev v Slovenski vojski, poklic in delo slovenskega vojaka ter nekaj opreme, ki jo uporabljajo pa predstavljajo pripadniki 132. gorskega polka in Čete za JRKBO 1. brigade Slovenske vojske.

Svetovni pokal v smučarskih skokih za dekleta na Ljubnem

Major Alen Tkavc, Uprava za obrambo Celje:
"Rdeča nit letošnje predstavitve Slovenske vojske na Ljubnem je seznanjanje mladih z možnostjo zaposlitve v Slovenski vojski!"

Ena od največjih športnih prireditev je zagotovo tekma za svetovni pokal v smučarskih skokih za dekleta na Ljubnem. Vsako leto se na prireditvi zbere veliko mladih ljubiteljev športa, zato seveda ni presenečenje, da se je Slovenska vojska predstavila tudi tukaj. Številnim obiskovalcem so na voljo informacije o možnosti zaposlitve v SV, radovedneži pa si lahko ogledajo del oborožitve in opreme slovenskega vojaka.

The remote server returned an error: (400) Bad Request.