Matija Šestak, trener atletike

Zaposlitev je zame in za mojo družino pomembna iz vidika socjalne varnosti  tudi plača je največji vir prihodkov zato sem zelo hvaležen SV.
V naslednjem letu pričakujem od svojih atletov kar nekaj dobrih rezultatov.
Od Eve Mustar pričakujem dobr nastop na EP v Beogradu medaljo na ML.Članskem EP na Poljskem.In morda normo za nastop na SP v Londonu.(14,10m) Od Gregor Grahovaca pričakujem visoko uvrstitev na ML ML. svetovnem prvenstvu v Keniji.
Od Lovra Mesca Kosirja , Žige Kopača in Sare Sotošek pričakujem, da izpolnijo norme za nastop na ML. EP ki bo v Italiji Od ostalih pa veliko naslovov državnih in pokalnih prvakov.

Največji uspehi:

  • 11. mesto, svetovno prvenstvo, Sevilla 1999,
  • 8. mesto, dvoransko svetovno prvenstvo, Maebashi 1999,
  • 9 kratni državni prvak,
  • državni rekorder.
  • Kot Trener si štejem za največje uspehe 5.mesto ma OI Peking 5.Mesto na SP v Osaki in seveda obe medalji iz dvoranskega SP v Valenciji (3.mesto) in EP v Torinu (2.mesto) tu je še eno finale na OI v Londonu 2012 vse z Marijo Šestak in Finale EP v Zurichu 2014 z Nino Dordevič . Sedmo mesto na EP za mladince v Eskilstuni 2015 z Evo Mustar.Eva je v letu 2016 bila na lestvicah pr ML Članih tretja v evropi v troskoku  z 13,78m. 

O atletiki:

Atletika je kraljica športa in to je dober opis mojega športa, ki je sestavljen iz 22 disciplin v moški in ženski konkurenci.Moje discipline so predvsem skok v daljino, troskok in teki do 400m 

The remote server returned an error: (400) Bad Request.